Reviews & vaste huurders

Diverse bedrijven en organisaties gingen u al voor. Voor hen mochten wij naar alle tevredenheid evenementen en bijeenkomsten organiseren en verzorgen.
De reviews van onze huurders en gasten kunt u lezen op de onafhankelijke website Meetingreview.
Drie keer op rij, namelijk in 2014, 2015 en 2016, ontvingen wij de 1e (publieks)prijs voor meetinglocaties met een capaciteit tot 500 personen, categorie XL. In 2017 mochten wij de 2e prijs in ontvangst nemen, met een gemiddelde score van 9,2.

Vaste huurders
Probusclub
I AM

Incidentele zaalhuur
Naast bovenstaande vaste huurders zijn er verschillende zakelijke huurders die wij met grote regelmaat ruimte bieden in Cascade. Opleidingscentra, zorgorganisaties en overheden vallen onder onze frequente huurders. Daarnaast maakt ook het lokale en regionale bedrijfsleven vaak gebruik van onze zalen. Op de website van MeetingReview leest u een aantal beoordelingen die wij van hen mochten ontvangen.