Zakelijke bijeenkomsten

Door de centrale ligging tussen Dordrecht en Rotterdam, en de perfecte bereikbaarheid vanaf de A15 en A16, is Cascade een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten en events als cursussen, meetings en congressen. In de directe omgeving van Cascade zijn er volop parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren.
In ons multifunctionele en flexibele gebouw kunt u zalen van verschillende afmetingen afzonderlijk of met elkaar gecombineerd huren.

Meer informatie nodig?
Kijk in de Informatiemap Cultureel Centrum Cascade 2017-2018 voor een totaalbeeld van de vele standaard mogelijkheden die Cascade te bieden heeft aan zakelijke huurders.
Wist u dat Cascade ook de perfecte locatie is voor feesten en partijen? Ons team staat voor u klaar om elke gewenste gelegenheid perfect te verzorgen. Meer informatie over de standaard mogelijkheden vindt u in de Informatiemap feesten en partijen.

Maatwerk
Naast het standaard aanbod is ook maatwerk mogelijk. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Aafke van de Peppel-Vonk, 078–6819230.
Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een reservering of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Cascade zakelijk
Bent u ondernemer en zoekt u een geschikte locatie om te flexwerken, af te spreken met uw zakenrelatie of om te netwerken? Ook hiervoor kunt u terecht in Cascade.
U bent van harte welkom in grandcafé BOVEN. (de foyer op de eerste verdieping) waar u lekkere koffie, een lunch of gewoon een gezellig hapje en drankje kunt bestellen. Wifi is gratis.
Grandcafé BOVEN. is geopend van maandag tot en met zaterdag, zowel voor particulieren als voor onze zakelijke bezoekers.

Netwerken
In Cascade kunt u maandelijks netwerken op donderdagochtend bij de Open Coffee Drechtsteden. Kunstenaars en kunstliefhebbers zijn elke eerste zaterdagmiddag van de maand welkom bij het Kunstcafé Drechtsteden.

Programma theater 
In Cultureel Centrum Cascade is veel te doen, denk bijvoorbeeld aan theater- en filmvoorstellingen, concerten, evenementen en feesten. Deze zijn uiteraard ook zakelijk te bezoeken. Bekijk het programma op onze website en vraag gerust naar de mogelijkheden.