Zakelijke bijeenkomsten

In ons multifunctionele en flexibele gebouw kunt u zalen van verschillende afmetingen afzonderlijk of met elkaar gecombineerd huren. Door de centrale ligging tussen Dordrecht en Rotterdam, en de perfecte bereikbaarheid vanaf de A15 en A16, is Cascade een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten en events als cursussen, meetings en congressen. In de directe omgeving zijn er volop parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren.

Meer informatie nodig?
Kijk in onze nieuwe informatiemap voor een totaalbeeld van onze vele zalen op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Wist u dat Cascade ook de perfecte locatie is voor feesten en partijen? Ons team staat voor u klaar om elke gewenste gelegenheid perfect te verzorgen. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen, receptiearrangementen en hapjesarrangementen voor u samengesteld en uiteraard is er nog meer mogelijk!

Licht, geluid of audiovisuele middelen nodig? Onze technicus is van alle markten thuis!

Neem contact op met Aafke of Jessica.

Bekijk hier een Impressie foto’s feesten en partijen Cascade van de zalen.

Maatwerk
Naast het standaard aanbod is ook maatwerk mogelijk. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Aafke en Jessica, 078–6819230.
Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een reservering of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Spreekruimtes
Bent u coach, trainer of heeft u voor uw werkzaamheden af en toe behoefte aan een ruimte voor een intake of overleg? Op de begane grond van Cascade zijn in de avonduren (van 18.00 tot 23.00 uur) twee gemeubileerde spreekkamers beschikbaar. U kunt de ruimte voor minimaal 1 uur huren, de kosten bedragen € 10,- p/u (excl. 21% btw). >> Neem contact op voor meer informatie

BOVEN.Werken
Bent u ondernemer en zoekt u een geschikte locatie om te flexwerken, af te spreken met uw zakenrelatie of om te netwerken? Ook hiervoor kunt u terecht in Cascade.
U bent van harte welkom in Grandcafé BOVEN. (de foyer op de eerste verdieping) waar u lekkere koffie, een lunch of gewoon een gezellig hapje en drankje kunt bestellen. Wifi is gratis.
Grandcafé BOVEN. is geopend van maandag tot en met zaterdag, zowel voor particulieren als voor onze zakelijke bezoekers.

Netwerken
In Cascade kunt u maandelijks netwerken op donderdagochtend bij de Open Coffee Drechtsteden. Kunstenaars en kunstliefhebbers zijn elke eerste zaterdagmiddag van de maand welkom bij het Kunstcafé Drechtsteden.

Programma theater 
In Cultureel Centrum Cascade is veel te doen, denk bijvoorbeeld aan theater- en filmvoorstellingen, concerten, evenementen en feesten. Deze zijn uiteraard ook zakelijk te bezoeken. Bekijk het programma op onze website en vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor onze zakelijke nieuwsbrief. Deze wordt om de maand verstuurd met daarin onder andere nieuws en een agenda.