Huurvoorwaarden

Bij het reserveren van een zaal bij Stichting Cascade zijn huurvoorwaarden en regels van toepassing. Bekijk hier de algemene huurvoorwaarden voor Cultureel Centrum Cascade: Huurvoorwaarden Cascade

Bij feesten en partijen (met eigen catering) feesten en partijen(met catering) en bij voorstellingen  zijn aanvullende voorwaarden van toepassing. Ook zijn er richtlijnen voor het gebruik van de techniek  en bij kaartverkoop  door Cascade.

Daarnaast zijn in Cultureel Centrum Cascade een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden:
– Wanneer u zelf (in overleg) eten/drinken aan uw gasten aanbiedt, is Stichting Cascade niet aansprakelijk voor de kwaliteit.
– Zaalhuur kan vrij van btw worden aangeboden wanneer u de btw niet kunt terugvorderen.
– Het definitieve aantal personen dient u uiterlijk twee werkdagen voor de gereserveerde datum aan ons door te geven. Bij buffetten en speciale bestellingen moet het definitieve aantal personen uiterlijk vijf werkdagen voor de gereserveerde datum bij ons bekend zijn.
– Afbeeldingen en foto’s geven een indruk van de zalen, maar kunnen afwijken van de reële situatie.
– Tarieven zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en drukfouten. De tarieven worden jaarlijks per seizoen herzien (van 1 augustus tot en met 31 juli).