Grandcafé BOVEN.

Op de eerste verdieping van Cascade vindt u de foyer waar onze theatergasten en filmbezoekers voor en na de voorstelling ontspannen met een drankje. De foyer staat ook wel bekend als Grandcafé BOVEN. Hier vinden allerlei bijeenkomsten en evenementen plaats, daarnaast bent u bij BOVEN. ook overdag van harte welkom voor een lekkere kop koffie, een lunch of gewoon een gezellig hapje en drankje. Grandcafé BOVEN. is vrij toegankelijk en geopend van maandag tot en met zaterdag. Wifi is gratis.

BOVEN.Dansen
Regelmatig wordt de foyer omgetoverd tot feestlocatie met een dj die de beste tracks van nu draait. Het event BOVEN.Dansen is bestemd voor 18+ bezoekers, kaartjes kunnen vooraf besteld worden. Bekijk de facebookpagina van BOVEN.Dansen voor het laatste nieuws en de agenda.

BOVEN.Dansen 0,0%
Voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar organiseert Cascade de alcoholvrije editie van BOVEN.Dansen.
De mogelijkheid voor deze doelgroep om lokaal uit te gaan is uniek!

BOVEN.Live
Wat is fijner dan op zondagmiddag heerlijk met een drankje en een hapje, en eventueel een dansje, te genieten van live muziek? Bij BOVEN.Live ziet en hoort u de leukste muzikale live acts die onze regio te bieden heeft. BOVEN.Live vindt eens per maand plaats en varieert in alle muziekstromingen, van rock en pop tot country en blues. Meer informatie over de komende evenementen vindt u in ons programma.

BOVEN.Werken
Het concept BOVEN.Werken is speciaal ontwikkeld voor onze zakelijke gasten. Bent u starter, ondernemer of flexwerker en op zoek naar een geschikte locatie om een paar uurtjes te werken, af te spreken met uw zakenrelaties of om te netwerken? Ook hiervoor kunt u terecht in Cascade.
Met de horecafaciliteiten binnen handbereik en ruime, gratis parkeermogelijkheden voor de deur is Cascade uniek in de Drechtsteden. Heeft u toch wat meer ruimte of privacy nodig? Informeer naar de mogelijkheden voor zaalhuur.