Evenementen & feesten

Cascade vormt dé ideale partij voor de organisatie en uitvoering van evenementen. Commercieel, cultureel, sportief, zakelijk of voor een groot publiek.
Niet alleen vanwege de unieke combinatie van accommodaties, de vele (vergader)zalen, de horecafaciliteiten en de centrale ligging van onze goed bereikbare locaties met ruime parkeervoorzieningen, maar zeker ook vanwege onze expertise.

Onze evenementen
Zo organiseerde Cascade op eigen initiatief, of samen met andere partijen, eerder al veel feesten en evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het Bierfest Drechtsteden, Zomerparkdag, B-red feesten, het ondernemers event ‘Business, Beleven & Borrelen’, en natuurlijk BOVEN.Dansen en BOVEN.Live.

Theater
Daarnaast heeft Cascade een aantrekkelijk en gevarieerd theaterprogramma. U kunt kiezen uit cabaret, toneel, muziektheater, concerten en kindervoorstellingen. Eens per maand bieden wij de mogelijkheid om voor een voorstelling gebruik te maken van een speciaal theatermenu.
Iedere laatste woensdag van de maand is er een filmavond, tijdens de schoolvakanties organiseren we filmmiddagen speciaal voor kinderen.

Bekijk hier het actuele overzicht van ons theaterprogramma

Kijk op Meeting Review naar de cijfers en reviews die Cascade van huurders en bezoekers mocht ontvangen.