Geplaatst op 21 november 2019

De vaste huurders van Cascade

Cascade heeft een behoorlijk aantal huurders die op vaste basis, wekelijks of met een andere regelmaat, gebruikmaken van een of meerdere zalen.
Dit loopt uiteen van bridgeclub tot ondernemersvereniging. Zo repeteert Vocal Popgroup Re-flax wekelijks in Cascade en verzorgt het koor vrijwel jaarlijks een
grootse show in de Xebius-zaal.
Ook voor de heren van de Probusclub is Cascade de favoriete thuisbasis. ‘Probus’ is een acroniem van Professional and Business en komt van Retired Professional and Business Men. De leden van deze club zijn voormalig ondernemers en kopstukken uit het zakenleven. Twee keer per maand komen zij bij elkaar om te netwerken en een lezing bij te wonen. De Probus-bijeenkomst wordt naar goed gebruik afgesloten met een gezellige borrel in grandcafé BOVEN.

Geïnteresseerd in de vaste huurders van Cascade? Kijk hier voor een compleet overzicht.

Foto’s: Anke Bot Fotografie