Geplaatst op 13 november 2019

Netwerkbijeenkomst voor ondernemers

Dinsdag 5 november organiseerden de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO), de Ondernemersvereniging Zwijndrecht (OVZ) en de Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden een gezamenlijke bijeenkomst voor hun leden in Cascade. Circa 160 ondernemers ontmoetten elkaar in de feestelijke Xebiuszaal.

VAO
De VAO is opgericht in 1991 en is sindsdien uitgegroeid tot een gewaardeerde netwerkplaats voor ondernemers die een klankbord zoeken met andere ondernemers. De vereniging telt ongeveer 130 leden en heeft zijn thuishonk in Cultureel Centrum Cascade. Negen keer per jaar komen de ondernemers bij elkaar en wordt hen een gevarieerd programma geboden. Van informatief tot gezellig! Elke bijeenkomst wordt afgesloten met een goed verzorgd diner.

Verslag van de bijeenkomst op 5 november
Hieronder leest u een kort verslag van de bijeenkomst. Het complete verslag en meer informatie over de activiteiten van de VAO vindt u op de website.

‘Op 5 november racete de VAO, samen met de OVZ en genodigden van sponsor de Rabobank, naar Cascade, voor een bijeenkomst met oud coureur Robert Doornbos. Robert sprak met snelheid en enthousiasme. Aan de hand van filmpjes en anekdotes wijdde Robert Doornbos ons in in de racewereld. We mochten allemaal het stuur van een raceauto in handen houden. De link met het ondernemerschap werd al snel gelegd. Robert Doornbos liet zien hoe het Red Bull team in 1.8 seconde de wielen van een racewagen verving. Zo’n topprestatie kan alleen met een geolied, volledig op elkaar afgestemd team, waarin iedereen zijn eigen taak kent. De quote: ‘If things are under control, you’re not going fast enough’, zal bij een aantal van ons zeker blijven hangen.

De Xebius zaal, die Cascade voor ons ter beschikking stelde, was sfeervol versierd en verlicht. De ronde tafels waren mooi gedekt en de catering van Chez Heeren Jansen liet niets te wensen over. Het was een topavond!’

Bent u ondernemer en heeft u interesse in een lidmaatschap van de VAO?
Kijk hier voor meer informatie.

Foto’s: FotoExpressie/Cees van Meerten