Geplaatst op 11 januari 2019

Afscheid Joop Bijl

Joop Bijl, sinds 2009 werkzaam bij Cascade, gaat binnenkort met pensioen. Hij laat het drukke bestaan van commercieel manager achter zich zodat hij meer tijd krijgt voor andere activiteiten.
Mede dankzij Joop staat Stichting Cascade goed op de kaart in de Ambachtse samenleving. Tijdens zijn loopbaan is hij erin geslaagd Cultureel Centrum Cascade en de sporthallen de Ridderhallen en de Sophiahal succesvol te positioneren in de regio.

Het bestuur van Stichting Cascade heeft begrip voor zijn keuze en is Joop zeer erkentelijk voor zijn inzet. Vanzelfsprekend zal er een passend afscheid worden georganiseerd. Binnenkort gaat het bestuur van Cascade aan de slag om een geschikte opvolger voor hem te vinden.

foto: Cees van Meerten/FotoExpressie