Geplaatst op 20 augustus 2018

BOVEN.

In 2016 is Cascade gestart met het organiseren van de BOVEN.Dansen feestavonden. In Hendrik-Ido-Ambacht bleek weinig gelegenheid te zijn voor een avondje uit. Cascade wilde voorzien in deze behoefte door met het optreden van een dj in de foyer een mogelijkheid hiervoor te creëren. Inmiddels is BOVEN.Dansen een echt fenomeen in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving. Vooral het jongere publiek (18+) mogen we tot de trouwe bezoekers rekenen; nagenoeg elke avond is uitverkocht met zo’n 300 gasten.
De huis-dj van Cascade zorgt voor sfeer op de dansvloer en er is regelmatig een dj uit de regio te gast voor het verzorgen van de muziek. Grandcafé BOVEN. (de foyer) is op deze avonden omgetoverd tot een gezellige feestlocatie, met passende drankjes aan de bar en een juiste sfeer voor een geslaagde avond.

In 2017 werd de eerste XXL-editie van BOVEN.Dansen georganiseerd.  Speciaal voor dit event werd de theaterzaal ingericht als feestlocatie zodat nog meer bezoekers ervan konden genieten. Deze feestavond werd extra bijzonder door de optredens van diverse bekende artiesten. Tijdens de tweede editie van BOVEN.Dansen XXL, op 16 juli 2018, mochten we ruim 500 gasten ontvangen en werd het opnieuw een speciale avond met artiesten als Diaz, Bruno, Johnny 500 en MC Massive.

Regelmatig kreeg Cascade de vraag waarom er niets werd georganiseerd voor de jeugd onder de 18 jaar. Hierdoor ontstond het idee om BOVEN.Dansen 0,0% te organiseren. Een alcoholvrije avond voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Dit feest zal op zaterdag 29 september 2018 plaatsvinden en wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.

Wilt u zelf met uw bedrijf of met uw familie/vrienden een besloten BOVEN.Dansen avond organiseren, dan kan dat uiteraard. Vraag ons naar de mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor alle soorten evenementen, feesten en bijeenkomsten.

Klik hier voor meer informatie over deze avonden en de andere mogelijkheden in Grandcafé BOVEN. zoals de BOVEN.Live muziekmiddagen en BOVEN.Werken voor flexwerkers, zzp’ers en (startende) ondernemers.