Geplaatst op 25 augustus 2017

Nieuwe bar en keuken in Cascade

Deze zomer zijn de keuken en bar van Cultureel Centrum Cascade verbouwd. De keuken is nu weer helemaal aangepast aan de moderne standaard. Zo kunnen wij ook in het nieuwe seizoen weer alle broodjes, hapjes, diners e.d. voor u verzorgen.

Ook de bar heeft een metamorfose gehad. Cascade schenkt nu Swinckels Pilsner. Boven de bar hangen nu twee grote schermen waarop duidelijk te zien is wat u allemaal kunt bestellen. Diverse warme dranken, wijnen, koude dranken, hapjes, broodjes en (speciaal) bieren. Genoeg keuze voor alle bezoekers en huurders in het gebouw. Uiteraard kunt u ook gewoon binnenlopen voor een drankje. Café BOVEN. (de foyer) is op werkdagen 09:00-23:00 uur geopend. Zaterdag 09:00-13:00 en verder op basis van activiteiten. U kunt in café BOVEN. ook gesprekken plannen met uw zakenrelaties. De wifi is gratis en er is veelal voldoende plek.