Geplaatst op 20 april 2017

Internationale Vrouwendag in Cascade meer dan een succes!

8 maart werd voor de vierde keer Internationale Vrouwendag in Hendrik-Ido Ambacht gevierd. Voor de tweede keer in Cultureel Centrum Cascade! Voor de locatie Cascade werd gekozen vanwege de ruime mogelijkheden met zalen, maar daarnaast ook vanwege de eerdere positieve ervaring voor wat betreft de samenwerking. Internationale Vrouwendag is afhankelijk van subsidie en sponsoren. De organisatie wil de prijs voor een entreekaart zo schappelijk mogelijk houden om daarmee het voor alle vrouwen mogelijk te maken om Vrouwendag te vieren! Tijdens de voorbereidingen werd deze insteek ook door de medewerkers van Cascade opgepakt. Waar mogelijk werd gekeken naar zo budgetvriendelijk mogelijke oplossingen. Daarnaast was de helderheid/duidelijkheid over wat wel en niet mogelijk is erg prettig. Geen vage toezeggingen. Juist heldere en duidelijke afspraken. Daarnaast is de contactpersoon goed bereikbaar en zijn de lijntjes kort! Cascade blinkt uit in heldere communicatie. En toen kwam de dag zelf! De zalen waren mooi verlicht. alles zag er top uit! En oh ja.. we wilden toch nog dit.. en ohh ja.. kan toch nog dat… Het personeel werd er niet zenuwachtig van.. Er werd gekeken wat er nog even kon worden geregeld..

Het programma bestond uit een ontvangst met bubbels, zingende kinderen bij de entree, een kok die buiten burgertjes stond te bakken.. eenmaal binnen werden de vrouwen ontvangen in de Xebiuszaal voor het hoofdprogramma met gastspreker Ralph Moorman. De avond werd geopend door een dansgroep en Joop Bijl had een prachtige welkom tekst ingesproken. De Licht&Geluidstechnicus had alles perfect voor elkaar. Na het hoofdprogramma verhuisden de dames naar de Niagarazaal waar een buffet klaarstond, diverse kraampjes en de muziek werd verzorgd door Duo Colore. De sfeer zat er lekker in. De vrouwen hadden het naar hun zin! Wie even rustig wilde zitten kletsen ging in de foyer zitten. De sfeer was ongedwongen! Het personeel is uiterst vriendelijk. Ook dit jaar hebben we weer ervaren hoe fijn het is als je elkaar wat gunt en een handje helpt.

Dit vierde jaar was met recht de leukst van de vier vrouwendagen. Misschien omdat we meer ervaring hebben, maar zeker ook vanwege de fijne locatie en fijne mensen! Op naar volgend jaar!

Bekijk hier een sfeerimpressie van de dag

Internationale Vrouwendag