Geplaatst op 28 november 2016

Impressie van de vernieuwde zalen

Onlangs werden onze zalen flink onder handen genomen. De Niagarazalen, Victoriazalen, Sutherlandzaal en Rheinfallzaal zijn volledig vernieuwd. Nieuwe tafels, stoelen en audiovisuele middelen. Ook hangen er nieuwe gordijnen en zijn de wanden voorzien van nieuwe kleuren en prints. De Sutherlandzaal en Rheinfallzaal hebben ook een nieuwe vloer gekregen. Op de eerste verdieping zijn de zalen in neutrale kleuren met barok. Op de tweede verdieping is bij de Victoriazalen gekozen voor neutrale kleuren met de skyline van Rotterdam. Voor de Sutherlandzaal is gekozen voor fellere kleuren. Een combinatie van geel, groen en blauw zorgt hier voor een hele frisse en levendige uitstraling.

Bekijk hier een impressie van onze vernieuwde zalen.
zaalimpressie
Met dank aan Onno Kemperman van Visualis.

Wilt u het liever zelf komen bekijken? Dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Neem contact op met Aafke van de Peppel-Vonk voor een vrijblijvende rondleiding.