Reacties & vaste huurders

Er gingen u al diverse bedrijven en organisaties voor. Naar alle tevredenheid werden er evenementen en bijeenkomsten georganiseerd en verzorgd. Lees reacties van andere huurders of op op de onafhankelijke review website van Meetingreview. In 2014, 2015 en 2016 ontvingen wij de 1e (publieks)prijs voor meetinglocaties met een capaciteit tot 500 personen, categorie XL.

meeting review

Lees hier Reacties van de huurders die wij (naast meeting review) direct van ons huurder mochten ontvangen

Vaste huurders
Openbare Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Jeugdteams Hendrik-Ido-Ambacht
Sociaal Wijkteam Hendrik-Ido-Ambacht

Open Coffee Drechtsteden

Kunstcafé Drechtsteden

Zinge!
Bridgeclub ’t Ambacht
E.H.B.O. Hendrik-Ido-Ambacht
Dansschool DUS DANS
I.D.E.A. Engelstalige Toneelgroep
Schaakvereniging H.I. Ambacht
Het Theaterhuis
Beter Bewegen (bebbel.h@caiway.net)
Yoga op zaterdag morgen (gerrit.rijkens@xs4all.nl)
Vocal Popgroup Re-Flax
Toneelvereniging ATOS
Patanjali Yogacentrum
Probusclub (dckm4590@kpnplanet.nl)
Ellissport
Vocal Heart
Schilderclub Sara (cpvanduijn@gmail.com)

Weight Watchers

Totaal Inburgering

Naast deze huurders zijn er diverse zakelijke huurders die wij met grote regelmaat mogen ontvangen. Opleidingscentra, zorgorganisaties en overheden vallen onder onze frequente huurders. Maar ook het bedrijfsleven maakt vaak gebruik van onze zalen.