Huurvoorwaarden

Bij het reserveren van een zaal bij Stichting Cascade zijn huurvoorwaarden en regels van toepassing.

Bekijk hier onze algemene huurvoorwaarden voor Cultureel Centrum Cascade:
Huurvoorwaarden Cascade

Bij zaalhuur met eigen catering en bij voorstellingen zijn aanvullende voorwaarden van toepassing. Ook zijn er richtlijnen voor het gebruik van de techniek  en bij kaartverkoop door Cascade.

Daarnaast zijn een aantal zaken van toepassing in Cultureel Centrum Cascade:

– Wanneer u zelf (in overleg) eten/drinken aan uw gasten aanbied, is Stichting Cascade niet aansprakelijk te stellen voor de kwaliteit hiervan.

– Zaalhuur kan vrij van BTW worden aangeboden wanneer u de BTW niet kunt terugvorderen.

– Eventuele afbeeldingen geven slechts een indicatie, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid.

– Tarieven zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en drukfouten. Jaarlijks worden te tarieven per seizoen (1 augustus tot en met 31 juli) herzien.

Bekijk hier onze algemene huurvoorwaarden voor de sporthallen:

Sporthal de Sophiahal

Sporthallen de Ridderhal